Om oss/Godkjenninger

Om oss/Godkjenninger

OM OSS

Nett-Tjenester ble etablert i 2010. Vi er et privateid selskap med 9 eiere.

Vi har 63 ansatte og en forventet omsetning i 2016 på ca 140 millioner. Selskapet har en sunn økonomi og har drevet med positive resultater fra start. Selskapet har kontoradresse i Fredrikstad. I tillegg ar vi montørbaser/lager i Onsøy, Rakkestad, Trøgstad og Ski.

Nett-Tjenester fusjonerte med Borg Elkrafttjenester (Betas) i 2013, og det gjør oss i stand til å takle det meste av oppgaver som kundene etterspør.

Nett-Tjenester har ansatte med lang og bred erfaring og innehar topp kompetanse på både regional- og distribusjonsnett.

Vi leverer tjenester av høy kvalitet og setter vår ære i å ha fornøyde kunder. Vårt mål er å være den foretrukne leverandør hos vårer kunder.

Våre kunder er i hovedsak netteiere, industri, entreprenører og private.

 

Godkjenninger

Nett-Tjenester er opptatt av å levere prosjekter av topp kvalitet. De arbeidene vi utfører er tuftet på et levende kvalitetssystem som ivaretar og kvalitetsikrer alle oppgavene i et prosjekt.

Verdien i vårt selskap er i all hovedsak våre ansatte. Nett-Tjenester er opptatt avat våre ansatte skal ha gode arbeidsvilkår og betingelser. Men det viktigste er at vi legger til rette for en siker og trygg arbeidsplass, slik at skader og ulykker unngås. Vi har et HMS system som skal sikre oss så langt det er mulig mot dette.

Vi har autorisasjon/godkjenning som:

Utføre lav- og høyspent forsyningsanlegg

Installatør gr. L

Godkjenning for AUS arbeider

Godkjenning som sakkyndig driftsleder

Sellicha-sertfisering

om-oss_07