Konstruktør på regionalnett

Vi søker Energimontører og Elkraftingeniører

Nett-Tjenester AS er en elektroentreprenør med 70 ansatte, vi leverer ingeniør og montasjetjenester til nettselskap, bedrifter og private. Våre arbeidsområder er i hovedsak på netteiers regional- og distribusjonsnett, samt på industrianlegg.

Våre ansatte i Nett-Tjenester er stolte av arbeidet de utfører, og vi jobber hardt hver eneste dag for å gi våre kunder den aller beste service og tjenester av høyeste kvalitet.

På distribusjonsnett utfører Nett-Tjenester arbeid som nyanlegg og vedlikehold.  Vi har ansatte med lang erfaring og spisskompetanse på å jobbe AUS. Vi leverer også beredskapstjenester.

På regionalnett og stasjoner leverer vi et bredt spekter av tjenester, produkter og løsninger.  Vi utfører kabel- og linjearbeid, utendørs og innendørs apparatanlegg opp til 145 kV, samt vern og kontrollanlegg. Vi har bred kompetanse og lang erfaring på prosjektledelse, prosjektering og montasje.

Vi har stadig økende oppdragsmengde og søker etter nye medarbeidere. Vi ønsker medarbeidere med bosted i Romerike, i Oslo, Søndre Follo og Østfold for oppdrag i disse områdene.

Konstruktør på regionalnett

Stillingen innebærer detaljprosjektering/forberedelse til montasje av oppdrag primært på stasjonsanlegg, herunder apparatanlegg, vern og kontrollanlegg og hjelpeanlegg. Vi benytter et DAK-verktøy for elskjema som heter E3-series, samt at det er noe Autocad- og Tiff-bearbeiding.

Kvalifikasjoner: Elkraft- Ingeniørhøyskole /teknisk fagskole

Du bør ha:

  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å jobbe selvstendig
  • Vilje til å ta et tak ved behov
  • Fleksibilitet

Vi kan tilby:

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Er trivelig og hektisk arbeidsmiljø
  • Gode betingelser
  • Dyktige medarbeidere som spiller på lag

 
 

Søknader kan sendes til: post@nett-tjenester.net
Søknadsfrist: Snarest
Ved spørsmål og opplysninger kan du kontakte:
Regionalnett: Frode Ludvigsen, tlf 959 40 201
Distribusjonsnett: Arild Johnsen, tlf 483 25 516

Nett- tjenester AS